• Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Eichhorn poppenhuis

Een aanrader is een Eichhorn poppenhuis. Deze poppenhuizen zijn gemaakt van hout en zeer compleet. Alle huizen van dit bekende merk worden geleverd inclusief poppenhuis poppetjes en meubeltjes. Spelen met een Eichhorn poppenhuis kan alleen of samen met je vriendinnetjes dankzij het open karakter van de poppenhuizen. Verveel je nooit meer met een Eichhorn poppenhuis.

Onze services

  • Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Populair merk

Scherpe prijs-kwaliteit verhouding Kwalitatief hoogwaardige poppenhuizen van het merk Eichhorn. Geleverd voor een scherpe prijs zodat deze leuke poppenhuizen voor iedereen betaalbaar zijn. De pluspunten van een Eichhorn poppenhuis zijn te over en het is dan ook geen wonder dat deze poppenhuis enorm populair zijn. 

Gemaakt van hout Alle Eichhorn poppenhuis modellen zijn gemaakt van hout. Duurzaam, stevig en stabiel. Hout biedt een natuurlijke basis en het geeft de poppenhuizen een authentieke uitstraling. Er is voornamelijk gekozen om het hout ongekleurd te laten met hier en daar een kleuraccent. Op deze manier behouden de Eichhorn poppenhuis modellen de rustige look en spreken ze zowel kinderen als hun ouders aan. Zeer compleet Het voordeel van een Eichhorn poppenhuis is dat deze compleet met meubeltjes geleverd wordt. Ook de poppetjes zijn inbegrepen waardoor alles bij elkaar matcht en op schaal is. Handig want hierdoor kan je kind direct beginnen met spelen. Allereerst kunnen de kamers ingericht worden met de leuke meubeltjes. Zodra je kindje bepaald heeft waar wat komt te staan, komen de poppetjes te pas. Heerlijk op gaan in de eigen fantasie en de leukste avonturen na spelen kan met behulp van de poppetjes, meubeltjes en het Eichhorn poppenhuis. Enorm populair Omdat de poppenhuizen van Eichhorn zo populair zijn, is de vraag naar deze poppenhuizen enorm. Om deze reden hebben wij een ruime voorraad met Eichhorn poppenhuis modellen. Wij kunnen hierdoor iedere poppenhuis bestelling direct versturen. Vandaag besteld betekent dan ook de volgende werkdag in huis. Wacht niet langer en bestel het Eichhorn poppenhuis van jouw keuze snel en gemakkelijk online in onze webshop.

Contact

Houtenpoppenhuis.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-870106
Contact
Facebook

© 2021 Houtenpoppenhuis.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord