• Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Houten poppenhuizen

Houten poppenhuizen vind je in allerlei soorten en maten bij Houtenpoppenhuis.nl voor de scherpste prijs en regelmatig zelfs ook in de vorm van een aantrekkelijke aanbieding. Profiteer van het veelzijdige assortiment met houten poppenhuizen dat door ons zorgvuldig is samengesteld en waarbij er rekening is gehouden met de kwaliteit van het merk. Ontdek onder meer het aanbod van topmerken als Woodtoys, Kidkraft en Pintoy. De levertijd bedraagt doorgaans maar 1 dag en als het langer duurt, dan zie je dat meteen vermeld staan bij de alle poppenhuizen van hout.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

De leukste huizen voor jouw poppen

Houten poppenhuizen voor elk kind leuk om mee te spelen

Houten poppenhuizen zijn voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen leuk om mee te spelen en dat begint al met een leeftijd van ongeveer 2 of 3 jaar. Wat is er nu leuker dan zelf het leven na te spelen en een huis steeds weer opnieuw in te richten met de kleine meubeltjes. De fantasie van je kind wordt op deze manier ook gestimuleerd net als dat je kind de rol van vader, moeder en kinderen tegelijkertijd op zich kan nemen. Het eten kan bereid worden in de keuken, de poppenkindertjes kunnen op bed worden gebracht en dan is het tijd om nog even de boel op te ruimen. Alles is mogelijk met de houten poppenhuizen en het leuke is dat je bij ons allerlei accessoires en zelfs complete poppenfamilies kunt aanschaffen.

Houten poppenhuizen met keuze uit diverse afmetingen

Houten poppenhuizen zijn in ons aanbod in diverse afmetingen verkrijgbaar. Zo hebben wij modellen beschikbaar met drie verdiepingen met op elke etage een of meerdere kamers. Of wat te denken van een groot houten landhuis, zoals van het merk Pintoy? Dat is een voorbeeld van een van de neutrale houten poppenhuizen, die helemaal naar eigen inzicht met meubeltjes en poppetjes kan worden ingericht. De setjes daarvoor zijn in de categorie accessoires te vinden. Het is zeker aan te raden om de houten poppenhuizen met elkaar te vergelijken en niet alleen door naar de afbeelding te kijken, maar ook door de informatie door te nemen. Zo weet je precies wat je krijgt. Vind je het belangrijk om de ervaring van onze klanten te horen? Dan kun je naar de beoordelingen kijken die als ze gegeven zijn bij de houten poppenhuizen vermeld staan.

© 2024 Houtenpoppenhuis.nl is onderdeel van XLShop