• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Poppenhuis

Een poppenhuis kopen? Dan ben je bij Houtenpoppenhuis.nl aan het goede adres, want wij hebben het grootste assortiment voor jou beschikbaar. Extra voordeel is dat wij over een ruime voorraad beschikken en vrijwel alle modellen direct kunnen leveren met een bezorgtijd van één dag. Een poppenhuis is fantastisch speelgoed voor kinderen van ongeveer 3 jaar en ouder en bij ons heb je keuze uit alle topmerken. Je kunt rekening houden met de afmetingen en voorkeur voor een kleur, maar ook met betrekking tot de inrichting en het meubilair.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Vind jouw perfecte poppenhuis

Poppenhuis van hout

Een poppenhuis van hout is helemaal ideaal, want het materiaal is natuurlijk materiaal en dat voelt voor kinderen aangenaam aan. Bovendien is hout duurzaam en kan het tegen een stootje, zodat het poppenhuis een lange levensduur kent. In ons aanbod is het gemakkelijk om een keuze te maken op basis van je voorkeuren. Wij hebben namelijk modellen in grote en kleine afmetingen en je hebt de keuze om een compleet gemeubileerd poppenhuis aan te schaffen of een ongemeubileerd exemplaar. Ieder miniatuurhuis heeft andere eigenschappen. Zo kan bij bepaalde modellen het dak bijvoorbeeld geopend worden en de voorkant worden gesloten.

Poppenhuis met aanbod in diverse prijsklassen

Wij hebben een aanbod beschikbaar in diverse prijsklassen, zodat je met het beschikbare budget voor de aanschaf van een poppenhuis rekening kunt houden. Als je graag op basis van het budget een keuze maakt, dan kun je de prijscategorie instellen met keuze uit drie prijsklassen, namelijk tot 50 euro, tussen 50 en 100 euro en de prijscategorie boven 100 euro. As je extra meubeltjes wilt bestellen, dan is dat bij Houtenpoppenhuis.nl mogelijk. Bijvoorbeeld als je voorkeur uitgaat naar een leeg poppenhuis. Naast meubeltjes en accessoires heb je ook de mogelijkheid om een poppenfamilie aan te schaffen. Zo kun je een compleet poppenhuis helemaal naar eigen voorkeur inrichten. Heb je een keuze gemaakt? In dat geval kun je meteen je favoriete poppenhuis bestellen. Bestel je op tijd, dan kunnen wij morgen al leveren. Je hebt bij ons echter ook de gelegenheid om de afleverdatum zelf te bepalen. Het poppenhuis wordt dertig dagen op zicht aangeboden. 

© 2024 Houtenpoppenhuis.nl is onderdeel van XLShop